HØSTFERIE

God fredagskveld kjære dere! ♥ DET ER HØSTFERIE!! Er så utrolig deilig! :-) Fri fra skolen en hel uke.. Skal jobbe litt da, men blir så deilig. Noen andre som også har høstferie nå?Idag har dagen gått i ett sett! Startet dagen med å komme forsent på skolen, hehe. Men skoledagen var utroolig intresant idag! Vi hadde om Demens & Alzheimer og Eldre.. Grunnen til det er fordi vi skal ut i praksis nå etter høstferien, og jeg skal jobbe i Hjemmesykepleien 3 ganger i uken. Jeg gru-gleder meg. Grunnen til at jeg gruer meg er fordi, i fjor når jeg var på sykehjem så likte jeg meg ikke i det heletatt, så håper det blir bedre denne gang. :-)

 

Etter skolen var det rett på jobb, og vakten min gikk utrolig fort. Det er fredag og ferie og alle skal storhandle! Heldigvis jobbet jeg ikke helt til kl 11, så når jeg kom hjem lagde jeg taco til meg og Steffen.. Vi har kost oss med det og litt Norske talenter og Senkveld! Tror vi skal legge oss litt tidelig idag, er veldig slitne begge to, pluss at jeg skal på jobb igjenn i morgen.. -.- Da har jeg fri helt til Onsdag :-) Så nå vet jeg nesten ikke hva jeg skal finne på, hehehe!

 

Tenkte jeg skulle vise dere noe fra Leiligheten vår. Det som jeg liker best med den;

Bildet på veggen i stuen! Love it ♥

Kommonden i gangen !  Den har jeg pusset opp helt selv :-)oppbevaring av skjerf :-)

 

- Jeg gleder meg til vi får en ny leilighet, og da skal jeg bli mer stilbevvist! :-)

Q: Har du en spessiell stil som du er glad i?

 

 

3 kommentarer

Rebekkaphotography

06.10.2012 kl.00:05

Hei!

Så fin blogg du har! DU har fått deg en ny leser :) Men har du kunnet gjort klassen min en tjeneste?

Klassen vår har kommet til finalen og jeg lurer på om du ville ha stemt på bidrag 3 her: http://www.t-a.no/kultur/article6395711.ece#.UGsFZ6TPwZI

Hvis vi vinner går pengene til en Kenya-tur i 2014 hvor vi kan hjelpe til å gjøre en forskjell :)

Hadde satt uendelig pris på det!

Klem!

Camilla Algrøy

06.10.2012 kl.00:06

Rebekkaphotography: Takk.. , Ja det skal jeg gjøre ;.-)
Veldig bra blogg!

Skriv en ny kommentar

hits