BB CREAM i postkassa

Heisann dere! Lenge siden nå :-) Men en god nyhet da, PC'en min funker igjenn!! Det er herlig... Siden sisst har jeg og Steffen malt kjøkkenet, ryddet og ommublert masse i leiligheten og kastet masse ting vi ikke skal ha.. Mye lettere å holde det ryddig nå, pluss at det er mye finere... Har jobbet ganske mye de sisste dagene også, + at jeg har kjørt steffen på jobb hver dag. Og hentet han. Idag har jeg til og med shoppet litt.. Kjøpt noen topper, genser og sko. Kan legge det ut senere. 

 

MEN, over til overskriften! Jeg fikk en veeldig fin overraskelse i posten hinn dagen.. Jeg har tydeligvis vunnet en konkurranse hos Loreal!

Denne BB Cream'en dukket opp.. Jeg leste litt om den, og det er en krem som skal få frem glød og farge. Den tilpasser seg ulike hudtoner, så den passet meg perfekt! 

Den kommer ut som en grå farge, men når jeg begynner å ta den inn i huden skifter den farge og jeg får en fin, naturlig brunfarge. Urenheter forsvinner også. Utroolig god ! De sisste dagene har jeg først renset fjeset som vanlig, tatt på fuktighetskrem så denne kremen... Også litt pudder til slutt. Det er alt jeg trenger. 

 

Jeg vet ikke om den er kommet i butikkene enda, har hvertfall ikke sett det, men da kommer den hvertfall snart :-) 

 

Q: Er det flere som har vunnet noe uten å vite om det? :-) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits