Hvordan møttes meg og min kjære!

Dette innlegget ble skrevet : 11 April 2011

Jeg tenkte jeg skulle lage ett lite innlegg om hvordan meg å Steffen møttes og ble sammen. 

Det er egentlig en litt morsom historie! Det første som skjedde var at jeg plutselig hadde en gutt på MSN som het Steffen. Jeg visste ingen ting om hvem det var, eller hvor han bodde eller noe! Vi begynte hvertfall å snakke mye, men visste forsatt ikke helt hvor han bodde. 

Når vi hadde snakket mye på MSN så begynte jeg å like han.(Dette var foresten i 7klasse) Så er noen år siden ja! faktsik 5 år siden :) Såg jo litt ut som at han likte meg også, fordi han hadde bilde av meg til "profilbilde" på msn, og jeg av han. Det var jo litt stas! 

Etter 7klasse, så var det sommerferie, og da såg jeg han mye! men vi snakket aldri, jeg bare såg han mye i området her, hvor jeg bor! Vi har en sånn fotball "binge" her, og der var han ofte. Jeg og bestevennina mi pleide ofte å gå opp der i fotballbingen å se på. Og da såg jo jeg hele tiden på han! 

Han er jo digg da.. ♥ 

Hvertfall så gikk det en tid, og jeg glemte vel egentlig hele han! Og det kan jeg tenke meg at han gjorde også.. Var jo bare 12 år eller noe! 

Så var det ungdumskolen 8,9,10 kl.. Ikke noe tegn til han egentlig. Kansje bare en liten Gratulerer med dagen på Facebook liksom.. 

Så blir det sommerferien etter 10 klasse! Da såg jeg mer til han, FORDI han var faktisk forelsket i bestevennina mi!
Og siden de var med hverandre noen ganger, og jeg var med bestevennina mi så og si HVER dag, så var jo eg med han også da. Vi var på en fest ilag, men da var jeg ikke med han i det hele tatt, men han sier til meg nå at han begynte å like meg smått på den festen, hehe. 

(Husk att dette er en tidsrom på 5 år! så det har jo skjedd mye innimellom! Både han og jeg har hatt andre kjærester innimellom. ) 

Så begynte jeg på VG1 og rett før skolestart, så sendte jeg en melding til han å spurte hva skole han skulle begynne på! Og vet du hva? Han skulle begynne på samme skole som meg! 

Jeg såg han mange ganger på skolen, og vi satt noen ganger i kantinen i lag med mange folk. 
En gang så spurte han meg om å låne penger, og noen dager etterpå så fikk eg dobbelt tilbake, hehe. 

Etter en stund, ble vi en gjeng, og gode venner! 

 
Ja, her er vi, gode venner! Før vi ble sammen. Her har han "kledd seg ut" litt. Med mitt sjerf og noen solbriller. 

Vi var venner lenge, og bort mot september november før jul 2009, så bestemte vi å ha en fest for bare oss gjengen! På festen så drakk ikke jeg & steffen noe særlig, og vi var med hverandre hele tiden. Og etter en stund så kysset vi ♥ Og det forsatte sånn at vi "holdt på" noen dager/uker! Så ble vi offisielt sammen 20 November 2009!♥Dette var det første bildet av oss som "sammen" 


Juleballet rett etter vi ble sammen ♥


Dette ble tatt dagen når vi ble sammen ♥

 Så var vi sammen da, og i APRIL 2010 Reiste vi til Tyrkia sammen! Vi hadde gledet oss sååå mye! og vi planlagte mye. Vi bestemte oss faktisk for å kjøpe ringer! Og vi hadde bare vært sammen i 6 mnd. Så vi feirte halvt år, og forlovet oss. 


Vi tok selvfølgelig bilde av de♥ Det står inni : Din Steffen/Camilla 20.11.09 hehe, Så tok vi sån fake Tattoo! sånn som varer i 1-2 uker. 

I Tyrkia så tok vi også sånne bilder med Fotofraf! Dette var bare et lite utvalg, har tilsammen 40 bilder som vi tok :) 


 hahaha, Grimaseee ♥

Vi har det kjempe fint sammen. Vi har hatt både nedturer og oppturer og holder sammen fortsatt. Vi har nå vært sammen i 23 mnd, det vil si at neste mnd så er det 2 år!  I Vinterverien skal vi tilbake til Tyrkia, og denne gangen helt alene for 1 gang :-) 

Dette ble jo ett kjempe langt innlegg, men håper dere likte det! :) Jeg synst det er en liten søt historie =) 
 Q: Har du kjæreste? Hvor lenge har dere vært sammen? :) 

9 kommentarer

Radio24

14.10.2011 kl.13:56

meant to be dere to da :) eg har ikkje kjærest!

Kristine

14.10.2011 kl.13:58

Så søtt :)

Dere passer godt i lag!
så søtt!

Monica

14.10.2011 kl.15:53

Så søte dere er! :))

TheSecretLifeOfCassandra

14.10.2011 kl.17:03

så søtt da:)

Jeg og kjæresten min har vært sammen i snart 2,5 år nå:)

Henriette ♥

14.10.2011 kl.22:11

Så skjønn historie dere har :-) Jeg og kjæresten min har vært sammen siden 17. november 2009, så vi har faktisk vært sammen like lenge som dere :-)

Snoopy

15.10.2011 kl.19:05

Så søte ;D Har snart vært med min i 2 år ;D. Vent om dere ble sammen 20.11.09? ;O Det var da meg og min ble sammen ;O snakk om lykke dato ;D

Camilla Algrøy

15.10.2011 kl.23:12

snoopy94: åh! Ja ! 20.11.09 ! <3 stilig !

stinenordtveit

16.10.2011 kl.16:14

aw, så søtt:)

Jeg har ikke kjæreste, men holder på med en!;)

Skriv en ny kommentar

hits