Har dere lagt merke til det?

God dag dere :-) 
Idag er det fredag, og denne dagen & helgen skal tilbringes med Steffen :-)  Idag skal vi faktisk på badeland! haha, og i morgen blir det kino :-) Sjikkelig kose helg ♥ 

Nå er jeg vel egentlig klar til å gå, skal bare pakke baggen så er jeg klar, men må uansett vente for jeg skal ta 3 bussen :) 


TIL OVERSKRIFTEN

Har dere lagt merke til den vote tingen jeg har på nede på venstre side på bloggen? Det er hvertfall mangen som har vot'et. Hele 32 stk. 

Der har jeg laget noen forslag til hva dere kan stemme på. De tingene som står der er de tingene som jeg for det meste skriver om. Men her kan dere velge om hva jeg skal skrive mer om.  Det folk har mest votet på er Konkurranser og kjæresten min

Jeg er nå på min 4 konkurranse på denne bloggen. Den kan du forresten se HER og jeg avslutter den på Søndag. For en stund tilbake så lagde jeg ett ganske langt innlegg om kjæresten min, og hvordan vi ble sammen. Så det innlegget legger jeg ut i ett eget innlegg nå. 

Det er bare til å fortsette å vote, og hvis det er noe annet dere vil lese om, så si ifra i kommentarfeltet på dette innlegget :-) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits