Klassebilder & Protrettbilde!

Jeg som alle andre har også tatt protrettbilder og klassebilde! Noe som var litt spessielt med mine klassebilder er at jeg er på 2 forkjellige klasser ♥ 

Gamle klassen ♥ Miss you guys! 
(Jeg er oppe til venstre)


Nye klassen! Helse & Sosial! :) 
( Her er jeg også oppe til Venstre! )

Mitt protrettbilde i år!   Ikke så veldig fornøyd, men helt OK.. 

Q: Har du fått ditt bilde? 
Q: Ble du fornøyd?  

5 kommentarer

Du går på samme skole som meg :-) Hvorfor gikk du over til første vgs igjen? Spesiell grunn til det? Vet jeg ikke har noe med det, men ble likevel nysgjerrig! Er trist at du savner gamle klassen din!

Camilla Algrøy

26.09.2011 kl.14:31

Birte Liirte: Jepp! Har sett deg mange ganger i gangene :) Jeg byttet fordi jeg slet veldig mye på Almenn, og hadde en del fag også som jeg måtte ta opp. Også har jeg tenkt mye og komt frem til at det lureste var at jeg begynte på noe jeg liker. Og jeg er veldig glad for at jeg gjorde det! :)Nesten litt irritert over at jeg ikke gjorde det før... Det var på en måte en ny begynnelse og det gir mer motivasjon å gjøre noe jeg liker istedenfor :)

taulee

26.09.2011 kl.21:10

fint bilde :-)

Siw-Veronica

08.10.2011 kl.20:26

Ei lita stund siden du la ut dette innlegget, men ville bare si at skolebildet ditt var jo slettes ikke ille! De gangene jeg har tatt bilde, har jeg selv trodd at de blir skikkelig bra, men så er det katastrofe hver gang! :-p Hår i alle himmelretninger, svart under øynene and so on.. Du skal ikke klage hvertfall, for bildet var fint ;)

Camilla Algrøy

08.10.2011 kl.21:16

Siw ; Det er vel ingen som liker sitt eget protrettbilde, så er sikker på at dine er fine! :)) Tusen takk for fin kommentar ! :))

Skriv en ny kommentar

hits