Dårlig start på en HERLIG ferie!

(Langt innlegg)

Det hele begynte med å reise til flesland! 
Vi skulle reise til Hellas - Rhodos med Apollo.  

FØRST var flyet bitte litt forsinket,, Men det gikk jo helt greit det.. 
Da vi kom på flyplassen i Rhodos så måtte vi se etter en Apollo dame/mann, som skulle si hvilken buss & hotell  vi skulle på (Vi reiste uspesifisert). Vi kom oss til bussen og Apollo damen sa i rekkefølge hvilket hotel som kom først, og det var vi som skulle av først, og da tenkte vi YESS! :D
(Siden flyet var litt forsinket, og klokken var 1 time mer i Hellas, så var kl ca 12 om natten, og det var bek mørkt)

Vi ble sluppet av i motorveien og det var bare vi 3 som ble sluppet av her.. Busssjåføren forklarte at vi skulle ned "her" og inn til "Høyre"...  vi gikk og gikk og fant INGENTING! Det var noen grekere der som vi prøve å spørre, men de visste ikke om noe hotell her. Så vi gikk opp til motorveien igjen, og leitet etter noen å spørre. 
Vi fant noen, og de visste hvor det var, endelig! Vi måtte gå laaaaaangt bortover motorveien og da skulle vi lett finne hotellet på høyre side.

Når vi var på bussen så fikk vi ett hefte av Apollo, der det sto mye om Hellas og Rhodos og servicen til Apollo, og at vi kunne nå dem på tlf 24 timer i døgnet..

Vi ringte og ringte til Apollo og ingen svarte, når vi ikke fant veien, og vi måtte rett og slett finne ut av alt selv, med enn 11åring (søsteren min) på slep midt på natten i motorveien! 
Vi kom oss frem og ble møtt med ett skittent og ekkelt hotell! Vi var trøtt og sliten og dau tørst og VARM. 
 Vi fikk ikke tak i vann, for det var 20 min gåing til nærmeste butikk/resturang! 
20 MINUTTER Å GÅ FOR Å KJØPE OSS LITT VANN, ELLER MAT, I 40 VARMEGRADER!  
Det kostet 50 kr dagen for en dritt dårlig Air condition og bassenget uten for vinduet vårt var skittent og TOMT.  

Vi fikk faktisk tak i Apollo når vi var komt oss på hotell rommet. Vi forklarte situasjonen, og vi forlanget nytt hotell eller fly rett hjem igjen, for HER kunne vi IKKE være. De var veldig lite hjelsom men skulle PRØVE å få gjort noe dagen etter.............

M
ed en gang vi våknet, så ringte vi tilbake til Apollo å spurte om de hadde funnet ut noe, men de hadde ikke funnet nooe ledig hotell og de kunne heller ikke hjelpe oss med å få oss på ett fly hjem igjen!
Hvorfor var de så lite hjelpsomme? og de begynte faktisk å bli frekk i kjeften også!
HVA SKJER LIKSOM?  ER DET IKKE DE SOM SKAL HJELPE OSS? OG HVERTFALL VÆRE TILLGJENGELIG OG HØFLIG PÅ TELEFON?

Vi møtte på 20 svensker som også reiste med Apollo, og de var LIKE skuffet og sint som oss, så  vi klagde alle sammen og jammen så skulle APOLLO prøve hardere....! 

Vi tok oss en tur til "byen" for å få i oss litt mat.  så ringte tlf til mamma, og det var apollo som ringte og de var såååå hyggelig og alt og hadde funnet nytt hotell til oss! Vi måtte selvsagt betale og komme oss dit på egenhånd, men vi var i lykkerus! 
Vi spiste ferdig og løp nesten til hotellet og pakket og sa gledelig HADE til hotell mannen der... MEN, vi fikk da vite at det vat TAXI STEAK! Ingen taxi, hva skal vi da gjøre? vi leitet oss i hel etter bussstopp og prøve å finne ut hvilken vei og alt det der, men vi fikk det alltså til, til slutt!

Busssjåføren slapp oss av ved hotellet og kjørte videre. Og vi fikk rett og slett SJOKK.. HAR VI KOMMET FEIL? 
Vi måtte skjekke en gang til hva hotellet het, og ja det var rett! 

Vi gikk inn i "lobbyen" og ble møtt med sjampanje og det PALASSET! Vi var forsatt i sjokk.. Vi turde ikke glede oss for mye, siden det var for godt til å være sant! Det kom folk å tok koffertene våre til hotellrommet og vi fikk bare enda mer sjokk når vi såg rommet! Og hvertfall når vi såg ut vinduet! Vi tenkte bare WOW.. Det var liksom DEN overgangen! fra det dritt stedet, til her ♥
(Bildet ble tatt om kvelden...)
 Fra solsengen min ♥


Fine rommet ♥

Det var vel det, prøvde å korte det ned, men det ble langt likevel! hehe :) 
Senere kommer antrekkene derifra :)

Nå skal jeg være med steffen, og i kveld blir det film og chips&dip!
Ha en fin dag, dere ♥ 

Q:Hva skal du i kveld? 

6 kommentarer

Missi Dissi

07.08.2011 kl.17:07

kjempe fine bilder ;:)

Merethe

07.08.2011 kl.17:21

I kveld skal jeg slappe av med tv og kjæresten :)

stina (sstinajoh) ♥

07.08.2011 kl.17:28

OMG, så fint! :)

Ann Lively

07.08.2011 kl.18:50

Kos dere masse!

Sv: Tusen takk for kommentar :)

< ak 3

07.08.2011 kl.20:10

Bra dere fikk så fint hotell da! Kos deg masse :)

Janne Breland

07.08.2011 kl.23:18

Har gått på den uspesifisert-smellen selv. Vi reiste en gjeng til Hellas, fikk et utrolig urenslig hotell med stenharde senger, spindelsvei i kroker, sopp i dusjen osv. Vi ringte Apollo samme dagen, og de ordnet oss et nytt kjempe fint hotell dagen etter:) Vi måtte betale 1000 pr rom, men var verdt det..aldri mer uspesifisert.

Skriv en ny kommentar

hits